(m) + Fulparkeringar på skola = Sann kombination

För att nå en viss kunskapsnivå i det svenska samhället, som tonåring så bör man gå i skola, i mitt fall för tillfället, kommunal gymnasieskola. För att ta del av kunskapen, så bör man i allra högsta grad komma till platsen där det förekommer. Men vad gör man när Lidingö-wannabees har "råkat" parkera de nya arbetarkärrorna mercedes och porsche, invid en dörr intill skolan?                                          

Sen råkar det vara en ren slump att båda dessa herrar, som det är i det här fallet, är av moderat uppfattning? Är det då sedan i sin tur en ren slump att båda dessa är en fördomsfull bild av moderater, dvs: Bakåtslickat, de allra dyraste kläderna, senaste av stureplans-teknologin exempelvis senaste mobilen, kärran, båten you name it osv? Svar: Nej.
Det är ingen slump. Förklarat om liberalism är att den tillämpar inte egoism, utan individualism, det vill säga vad man själv vill ha i livet. Förvisso är ju inte moderater helt liberala, utan konservativa, alltså mer egotrippade än Bildt, Borg och Littorin tillsammans. Det blåa sättet att vara har spridit sig som en löpeld till välartikulerade finanssnorvalpar även i min hembygd. Vad ger detta för signaler?



Kanske att detta ---------> image13 betyder att jag är totalt likgiltig inför de som snabbt och effektiv behöver ta sig in till en allmän kommunal skola? Kanske att rullstolsbundna elever får skylla sig själva över att de behöver plats att röra sig på, både ut som in? Egoism, är vad det betyder. Likgiltighet. Överklass. Rika jävla snobbiga typer, som aldrig i sitt liv skulle kunna tänka sig att utjämna ekonomiska skillnader, så ev. alla kan få ta del av vissa varor och tjänster.

"Det nya arbetarpartiet" har framgångsrikt lanserat sig som både höger, men ändå välfärdskramare. Men sanningen är den att + och - blir noll. Det gäller även här, noll. Begreppet folkligt har omskrivits. Att vara folklig förr, var att vara en helt vanlig person, utan oro för kläder, bilar, pengar osv. Den som såg till människorna, och inte "människorna". Numer har arbetarlooken gjort en extreme makeover. Att vara folklig innebär att göra det man själv känner för, när som helst, var som helst, hur som helst.

Volvon är ersatt mot mercan, fabriksjobbet mot ett soft kontorsjobb, blåstället mot senaste battistini osv. Skål för borgarsvinen på skolan som fulparkerar, skål för den nya arbetarrörelsen och skål för kapitalet!