Åt helvete med borgerligheten!

Åt helvete med Reinfeldt. Orden har aldrig skakat så mycket nu som det gjort förut. För när jag idag såg ”100 dagar med regeringen”, så blev jag påmind av en paroll där det stod: Åt helvete med Reinfeldt. Det är ju sant! Alltihop är sant. Fredrik Reinfeldt är en jävla utsugare, en konservativt ond person som tydliggör inget annat än att han vill jävlas med alla utom sina likar. De rika ska bli rikare på de fattigas bekostnad. Hur ska du annars förklara att du vill sänka förmögenhetsskatten, men samtidigt höja avgifterna till A-kassan, Statsministern?!

Just benämningen Statsminister Fredrik Reinfeldt känns fel. Även om Statsminister Göran Persson i sig var fel, så var man, tyvärr, van vid det. Värre regering vettefan om man kunnat snickra ihop. Fråga; Hur i helvete kan ni fortsätta att kalla er de nya moderaterna, när ett flertal ”gamla” moderater finns i regeringen, a la Bildt é Ask? Trovärdighet borde inte vara din starka sida Fredrik Reinfeldt, tyvärr verkar det ju så enligt mandatsiffrorna.

Det är svårt att leva som man lär, tro mig, jag vet! Jag har själv stått där på barrikaderna och predikat mig trött på allt det jag tror på, men när det kommer till kritan, så står jag där ibland helt viljelös att göra det jag sa alldeles innan att vi alla borde göra. Det borde ju inkludera mig såklart. Men nu är ju inte jag statsministern i Sverige. Nej, den posten innehas av en person, vars parti en gång i tiden varit emot allmän rösträtt, därmed demokrati. Fredrik Reinfeldt, proletären från Täby, känner ju ett kall från någon eller något (möjligen Gud? Nej nu var jag dum, det är ju Carl Bildt som är utsedd av Gud), att förändra.

Varför ska ni höja avgiften till A-kassan? Argument: Vi har haft tolv års erfarenhet av socialdemokratisk regering som misslyckats med jobben, därför måste vi ställa om. Sven-Otto, din lilla okunniga moderat, är det argument nog för att medvetet mörklägga om den verkliga anledningen till det? Nej såklart inte. Säg som det är, att du och dina Lidingökamrater är trötta på att hjälpa andra genom skatterna. Fattiga är inte alls värda era pengar, utan borde med all rätt leva på vatten och mögligt bröd resten av deras futtiga lilla liv. Så är det, och tro mig, så kommer det bli snart. 


                                              Lidingö-Littorin
                                                          Lidingö-Littorin.




Anders Borg, klipp dig, skaffa ett jobb och ställ om, vet hut!

Slutcitat: Åt helvete med överklassens regering, åt helvete med Reinfeldt och åt helvete med borgerligheten!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!