Jan Björklund kan inte räkna!

Två saker har kommit till min kännedom idag. Det ena handlar om Sahara Hotnights nya låt, "cheek to cheek". Att jag tagit ut den. För er som vill veta, så går den: Dm, F, Bb, F, men ibland: Dm, F, Bb, F, A.
Vill ni pröva på den extra mycket, så kan man ju vara två och verkligen spela den med kind mot kind, och kolla om det går.

Nåväl, det andra som slagit mig är att skolministern i själva verket är Hitler personifierad!! Inte nog med att han är folkpartist, han har ju inga hjärnceller kvar ju! Hu och ve, jag som trodde att folkpartister iallafall kunde ha kvar någon, men vips där försvann den tron. Jan Björklund måste verkligen vara usel på det här med siffror. Han måste tro att dom som går på gymnasiet är 7-8 år, inte typ 16-19 eller något sånt där. Därför är vi i stort behov av Björklunds nationalistiska militära disciplins politik med slagorden: Ordning! Uppförande! Borgerlighet! 



                                                             
175855-2

Jo, Björklund har varit militär, för er som inte visste det. Inte undra på hans kortklippa frisyr, hans raka uppsyn och hårt slående ordningsregler. Den här mannen borde inte få vara skolminister. Han anser alltså att vi som går på gymnasiet är sexåringar, som ska få kunna bli avtagen ens mobiltelefon och ha så lite inflytande som möjligt på skoldemokratin? Då bråkar Jan Björklund med fel person. Skolministern kan försäkra sig om att jag inte under några som helst omständigheter, kommer att följa hans propositioner, för det kommer att skapa segregation, och det genom hans förslag på ordningsbetyg, och betyg redan från sjätte klass.

Går propositionen igenom, så skall jag ringa upp herr Björklund och fråga om hans moral är på topp. Så låt oss hoppas på att jag inte behöver göra det, demonstrera mot dessa förslag då! Riv upp gatorna, ockupera skolorna, vad som helst, så länge borgerligheten inte får förstöra ännu en viktig del i samhället!

Fair unemployment fund?

Imorgon ska jag sälja rättvisemärkta produkter på rättvisa arenan till en rättvis tillställning. Hur har jag då hamnat i den sitsen? Undrar jag också, men det beror delvis på brist på engegemang och brist på tid från resten av KU folket. Tolka mig inte fel, gillar er allihop skarpt, men jag är så virrig, så jag kanske blir lurad rentutav?:S
                                               image21
Idag var en helt trevlig fel dag. Eller ja, att spela ett medley bestående av Kalla mig/Kom igen lena, var lyckat på musiken, åh det kommer att äga på vårkonserten. Ni som läser detta, kom då dit och lyssna på oss äga loss. "Kalla mig CP/Kom igen lena, vad skulle vi annars göra?"

Att skriva om a-kassan på engelska var krävande och annorlunda, men tydligen låg jag på vg+ mvg-, så det är bara att tacka och ta emot. Engelska B är inte min grej alltså. Och att ha en värmländsk historielärare med självpersonlighetsfixering gör inte saken bättre, när hon ska gå igenom 158 olika böcker på en hel lektion, på fastande mage.

Sen så kom Stigson igång med sina klassiska historier och citat. Här kommer århundradets första nerskriva Stigson citat på dekadenskarls blogg: Om du köper en glass, och sen snor någon den, så har du ju inte den kvar. Men om du laddar ner en film, så har du den kvar..." argument för piratkopiering.